Святкування дня народження Великого Кобзаря розпочалося проведенням літературно-музичної композиції «Садок вишневий коло хати». Свої вірші Шевченко часто уявляв, як пісні і співав їх на народні мотиви. Він звертався до багатьох знавців фольклору, композиторів. Тому так легко відбувся перехід творів Т.Г.Шевченка в пісенно-музичну сферу. Звучали пісні «Заповіт», «Думи мої...», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Садок вишневий коло хати».

День вшанування поета «Мій Шевченко» об’єднав кілька заходів для користувачів: книжкову виставку–портрет «Тарасові мудрі слова» і літературну вікторину «Життєвий шлях Тараса»

Проводився захід до Дня матері – «Бережіть матерів, скільки маєте сил». Захід проходив у формі літературно-музичного вечора. Пісні перемежалися з віршами, лунали гуморески.

/Files/images/ribalche/IMG_6122.JPG

Постійними відвідувачами заходів оздоровчого періоду були вихованці табору відпочинку «Едельвейс». Бібліотекар розповіла про особливості кожного з днів Зеленого циклу. Найбільше дітям сподобалася розповідь про третій день, коли водили «Тополю». Всі радо взяли участь в інсценізації обрядів, найбільш активними були Гурова Катерина, Рябов Володимир та Вакуленко Вероніка.
Справжньою фантастичною феєрією пройшов День казки. Літературна стежина «Казковий світ Пушкіна» зібрала маленьких шанувальників його незабутніх творів. Діти взяли участь в театралізації казки про рибака і рибку.
На Дні здоров’я книжковий персонаж пан Бублик розповідав дітям, як потрібно харчуватися, обирати корисні продукти. А учень 2 класу Гончаров Антон почастував присутніх смачним квасом, який готує його мама.
В день закриття табору всі школярі відправилися на пошуки скарбів. Вони прокладали собі маршрут, користуючись картою і виконуючі різноманітні завдання. Рябов Володимир і Вакуленко Вероніка першими дісталися книги-скарбу, яка була схована в бібліотеці

/Files/images/ribalche/IMG_6124.JPG

/Files/images/ribalche/IMG_6125.JPG

/Files/images/ribalche/IMG_6145.JPG

/Files/images/ribalche/IMG_6309.JPG

Бібліотекар бере активну участь в художній самодіяльності села.

Відкритий урок читання 30 вересня

/Files/images/ribalche/P1010291.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.